{{ctrl.notification}}

بهترین خوراکی‌ های پاییزه و مروری بر خواص آن ‌ها

بهترین خوراکی‌ های پاییزه و مروری بر خواص آن ‌ها

وقتی اسم فصل پاییز به ‌گوش می‌ رسد ناخود آگاه ‌یاد بیماری هایی نظیر سرماخوردگی و آنفلوآنزا می ‌افتید. بیماری هایی که‌ اگر در آن کمی دقت شود می ‌توان از بروز آن پیشگیری کرد تا سلامت بمانید. به‌ عبارت دیگر، شما می ‌توانید با تهیه ‌فهرستی از مواد غذایی پاییزی و مصرف آنها در این فصل از خوردن بیشتر لذت ببرید و از سرماخوردگی های متعدد این فصل پیشگیری کنید. شما می توانید بلیط هواپیما را بصورت آنلاین از سایت آس چارتر تهیه نمایید.

خوراکی های پائیزی

اگرچه‌ سرماخوردگی جزء جدایی ناپذیر این فصل است اما با تغذیه ‌مناسب این فصل تا حدود زیادی می توانید از بیماری های این فصل جلوگیری کنید. دراین مقاله آس چارترقصد دارد درباره ی خوراکی های مخصوص فصل پاییز و خواص آن مطالبی را در خدمت شما قرار دهد، با ماهمراه باشید.

دراین فصل خوراکی ها و مواد غذایی مناسبی وجود دارد که‌ متناسب با بیماری های همین فصل است. با تغییر هر فصل می‌ توان با کمی تغییر درشیوه‌ ی غذایی خود از بیماری های فصلی در امان ماند.

این فصل، سرشار از رنگ‌ ها و طعم‌ های دلچسب است. در این مطلب مروری بر خواص برخی مواد غذایی پاییزی داریم که می‌توانید در رژیم غذایی خود بگنجانید و از مزایای فوق ‌العاده‌ ی آن‌ها برای سلامتی بهره‌ مند شوید، با ما همراه باشید.

خوراکی های پائیزی

کدو تنبل

کدوهای نارنجی ‌رنگ این فصل علاوه بر طعم شیرینی که باعث می ‌شود نیازتان به مصرف شیرینی‌ های مصنوعی کمتر شود، فیبر زیادی نیز دارند که به ایجاد احساس سیری بیشتر کمک می‌ کند و این دو خصوصیت، از آن یک ماده‌ ی غذایی مناسب برای کنترل وزن می ‌سازد. این ابرغذای پاییزی همچنین منبع خوبی از دو آنتی‌ اکسیدان به نام لوتئین و زآگزانتین است که اثرات مثبت آن‌ ها بر روی سلامت چشم‌ ها به خوبی شناخته شده‌ است. آس چارتر بهترین مرجع ارائه دهنده بلیط جهرم تهران در مشهد می باشد.

کدوتنبل

گل کلم

مصرف گل کلم ممکن است در نگاه اول خیلی راحت به نظر نرسد اما این ابرغذای پاییزی با خواص فوق‌ العاده‌ ای که دارد ارزش این را دارد که تنها با چند ترفند ساده تبدیل به یک ماده‌ ی غذایی که راحت ‌تر می ‌توان از آن استفاده کرد، شود. این سبزی سرشار از فیبر، ویتامین‌های گروه B، آنتی ‌اکسیدان‌ها و کولین است. گل کلم می‌ تواند به کاهش وزن کمک کند، از بدن در برابر سرطان ‌ها محافظت کند و باعث بهبود یادگیری و تقویت حافظه شود.

گل کلم

زغال اخته

این میوه‌ ی ترش‌ مزه به دلیل داشتن خواص پیشگیری‌ کننده از عفونت ادراری شناخته شده است؛ اما فواید آن شامل کل بدن شما می‌ شود. تحقیقات نشان داده‌اند زغال‌اخته ‌ی خشک با تغییر میکروبیوتای روده به بهبود سلامت آن کمک می‌ کند و همچنین مصرف آن موجب تنظیم قند خون در بیماران دیابتی نوع 2 می ‌شود. علاوه بر این، زغال‌ اخته به عنوان منبع خوبی از ویتامین C، می ‌تواند از سلامت دهان و دندان و همچنین عملکرد سیستم ایمنی بدن حمایت کند.

زغال اخته

کلم بروکلی

کلم بروکلی چه به صورت تفت داده شده مصرف شود، چه به صورت بخارپز یا تازه، یک سبزی خوشمزه با مزایای فوق ‌العاده برای سلامتی است. کلم بروکلی منبع بسیار خوبی از ویتامین‌های K ،C ،E، فولات، پتاسیم، کلسیم و فیبر است. این سبزی دارای خواص فوق‌ العاده‌ای برای هضم غذا و سلامت قلب و عروق است و خواص ضد التهابی قابل توجهی دارد. یکی از خوردنی‌های خوشمزه در شب‌ های بلند پاییزی ترکیبی از بروکلی و سیر و لیموی تازه است که هم سیرتان می ‌کند و هم به پیشگیری از بیماری‌ های پاییزی کمک تان می‌ کند.

کلم بروکلی

چغندر

چغندر می ‌تواند علاوه بر این که رنگی جذاب و شادابی را به سالادها و غذاهای پاییزه‌ تان هدیه دهد برای تقویت مغزتان نیز مفید است. چغندر مقدار زیادی فولات و پتاسیم دارد. از فواید آن در این فصل زیبا نهایت استفاده را ببرید. می ‌توانید از آن برای پخت کیک‌ ها و تهیه ‌ی اسموتی‌ ها نیز استفاده کنید.

چغندر

سیب زمینی شیرین

سیب ‌زمینی شیرین نیز یکی دیگر از خوراکی‌ های شگفت ‌انگیز فصل پاییز است که به دلیل غنی بودن از ویتامین A برای سلامت چشم‌ها و به دلیل غنی بودن از فیبر برای سلامت روده‌ها فوق‌العاده است. اگر در جایی زندگی می‌ کنید که به آن دسترسی دارید در این فصل رنگارنگ تا می ‌توانید از فوایدش بهره ‌مند شوید. می‌ توانید آن را جایگزین نان صبحانه ‌تان کنید و روز خوبی را آغاز کنید.

سیب زمینی شیرین

گردو

گردو علاوه بر مزایای شناخته شده‌ ی آن برای سلامت قلب و عروق برای دیگر بیماری‌ ها و شرایط سلامتی مانند دیابت، عملکرد شناختی، سلامت روان، سرطان، کنترل وزن، سلامت روده و سلامت جنسی و تولید مثل نیز مورد بررسی قرار گرفته است. حتی یک مطالعه ‌ای که اخیراً انجام شد نشان داد زنانی که از رژیم غذایی مدیترانه ‌ای پیروی می ‌کردند یعنی گردو هم جایگاه خاصی در برنامه ‌ی غذایی ‌شان داشت، با کاهش خطر ابتلا به دیابت حاملگی و افزایش وزن در دوران بارداری روبرو شدند. این مغزهای خوراکی مغذی را می ‌توانید هم به تنهایی به عنوان میان وعده و هم به صورت ترکیب با دیگر مواد غذایی مانند پنیر یا درون غذاها مثل فسنجان و کیک‌ ها و.... مصرف کنید. این ابرغذای پاییزی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3، پروتئین و فیبر هستند. شما می توانید با تهیه بلیط بندرلنگه تهران در سایت آس چارتر از مزایای ویژه ای برخودارشوید.

گردو

سیب

مصرف یک سیب در روز بیماری ‌های مزمن را دور می ‌کند. در مورد خواص آن زیاد شنیده‌ایم فقط برای یادآوری ذکر می‌ کنیم که آن را همیشه همراه داشته باشید. انتخاب سیب یک انتخاب عالی برای وقت‌ هایی است که ورزش می ‌کنید یا با دوستان و خانواده‌ تان به تفریح می ‌روید. برای تهیه یک میان وعده آسان و کم‌ کالری روی برش‌ های سیب کمی دارچین بپاشید و میل کنید.

سیب

جوانه بروکسل

هر واحد جوانه بروکسل حدود 3.8 گرم پروتئین دارد، که این مقدار برای یک سبزی مقدار زیای است. این جوانه ‌ها همچنین حاوی 147 درصد از مقدار توصیه شده روزانه ویتامین K هستند که باعث تقویت و سلامت استخوان ‌ها می ‌شوند. برای داشتن یک میان وعده‌ی خوشمزه و ترد، آن‌ ها را با کمی روغن زیتون، نمک و سرکه بالزامیک در فر برشته کنید.

جوانه بروکسل

انار

انار یکی از بهترین میوه‌های پاییزی است که اگر تا به حال جایی در برنامه ‌ی غذایی ‌تان نداشته، باید تجدید نظری روی آن داشته باشید. انار سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ ها و ویتامین C است که برای داشتن یک سیستم ایمنی سالم، به آن نیازمندید. مصرف این میوه‌ی پاییزی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، پوکی استخوان، فشارخون بالا و دیگر بیماری‌های مزمن را کاهش می‌ دهد. بلیط چارتر درسایت آس چارترمیسر می باشد.

انار

کدو حلوایی

کدو حلوایی از آن دسته مواد غذایی است که با طعم و رنگ دلپذیرش، سوپ‌ ها، سس‌ ها و غذاهای خوش ‌طعمی را برایمان به ارمغان می ‌آورد که باعث دلپذیرتر شدن فصل پاییز می ‌شود. کدو حلوایی بسیار متنوع است و مملو از کاروتنوئید ها؛ آنتی‌اکسیدان‌ هایی که از سلامت چشم و پوست محافظت می‌ کنند و می‌توانند به پیشگیری از برخی سرطان ‌ها کمک کنند.

کدوحلوایی

بادمجان

 ناسونین، آنتوسیانین موجود در پوست بادمجان است که‌ مشخص شده ‌سلول های مغز را در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می ‌کند. علاوه ‌بر این، اسید کلروژنیک موجود در بادمجان، خواص ضد سرطان، ضد ویروسی و کاهنده‌ کلسترول دارد.

بادمجان

قره ‌قاط

این میوه‌ سرشار از آنتوسیانین ها برای کاهش التهاب در بدن است. مصرف قره‌ قاط سلامت مثانه ‌را بهبود می‌ بخشد و سدی است در برابر ابتلا به‌سرطان سینه، روده‌ بزرگ، سرطان ریه، سرطان پروستات.

قره قاط

تره ‌فرنگی

 اکثر ما می‌ دانیم که‌ مصرف سیر و پیاز منجر به‌ پیشگیری از ابتلا به ‌بیماری های قلبی می ‌شود و آنهم به‌ دلیل این که ‌پلی فنول موجود در آنها از رگ های خونی در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می ‌کند. تره‌ فرنگی نیز از خانواده ‌پیاز است که ‌سرشار از ویتامین کا بوده‌ و مصرف آن خاصیت ضد سرطانی دارد. ضمن این که‌سلامت استخوان ها را نیز بهبود می ‌بخشد.

تره فرنگی

شلغم

شلغم ازجمله‌ ریشه‌های خوراکی سبزیجات است که‌ می‌ تواند در روزهای پاییزی جانشین مناسبی برای تربچه و کلم باشد. شلغم منبع عالی از ویتامین های آ و کا و همچنین اسیدفولیک است و برای طعم دادن به ‌آن می‌ توانید از رازیانه، خرده‌نان و شکر قهوه ای استفاده‌ کنید.

شلغم

گریپ فروت

 گریپ فروت بیش از 75 درصد ویتامین ث مورد نیاز بدن را تامین می ‌کند و منبع غنی از لیکوپن است. این رنگدانه‌ های قرمزرنگ برای جلوگیری از سرطان نقش بسیار مهمی دارند، همچنین در این میوه ‌مقدار زیادی پکتین وجود دارد که ‌می‌ تواند موجب کاهش کلسترول بدن شود. اگر به‌ خوردن میوه‌های ترش مزه‌ علاقه ‌مند هستید، می ‌توانید از نوشیدن یک لیوان آب گریپ فروت که ‌سرشار از آنتی اکسیدان است لذت ببرید و اگر ترش بودن آب این میوه‌ برای شما چندان لذت بخش نیست، می ‌توانید آن را همراه ‌با انواع مغزها و خشکبار مصرف کنید.

گریب فروت

انواع عدس

عدس‌ ها حبوبات کوچکی هستند که فواید بزرگی را در خود جای داده ‌اند. آن‌ها سرشار از فیبر، پروتئین و فولات هستند و به سلامت قلب کمک می ‌کنند. عدس‌ ها را می‌ توانید جایگزین غذاهای گوشتی کنید. این دانه‌های مغذی به دلیل داشتن پروتئین و فیبر به پر کردن معده و احساس سیری کمک می‌ کنند.

انواع عدس

لوبیاها

اگر می‌ خواهید رژیم غذایی‌ تان را با یک ماده‌ ی غنی از پروتئین و فیبر تقویت کنید می ‌توانید روی لوبیاها حساب باز کنید. آن‌ ها باعث می ‌شوند تا احساس سیری بیشتری کنید و بدین ترتیب به حفظ وزن سالم و کنترل قند خون در شما کمک می‌ کنند. تحقیقات نشان داده است افرادی که عادت به مصرف لوبیاها دارند به احتمال کمتری دچار چاقی می‌ شوند، طول عمر بیشتری دارند و خطر ابتلا به سرطان و دیابت نوع 2 در آن‌ ها کمتر است. مخلوط کردن انواع آن‌ها با پلو و یا استفاده از آن‌ها در سوپ‌ها و آش‌ها بهترین روش استفاده از لوبیاهاست.

انواع لوبیا

 

 

date_range سه شنبه 23 آذر 1400 remove_red_eye 262 بازدید favorite_border 0 chat 0
بخش
شماره موبایل
شماره ثابت
کانال تلگرام
پرواز داخلی
09300091160
05138516996-8
پرواز خارجی
09300091160
05138516996-8
بیمه مسافرتی
09300091160
05138516996-8
ویزا
09300091160
05138516996-8
ثبت نظر
chat 0